ez látszok?

Cégismertető

A pécsi székhelyű MECSEK Élelmiszer és Vegyiáru Kereskedelmi Zrt., közismert nevén a Mecsek Füszért a COOP rendszer meghatározó tagjaként több, mint 7 évtizede áll a lakosság és a vevőpartnerei szolgálatában.

A cég fő profilja az élelmiszer és a háztartási vegyiáru termékek kis- és nagykereskedelme. A társaság áruházai, nagykereskedelmi raktárai, hűtőházai a Dunántúlon, Északkelet-Magyarországon és Budapesten találhatók, a cég központja Pécsett működik.

A Mecsek Füszért Zrt. a NYÍRZEM cégcsoport tagjaként a COOP üzletlánc egyik legnagyobb forgalmú és bolthálózatú, 100%-ban magyar tulajdonban lévő társasága.

A kereskedelmi tevékenység négy üzletágban folyik:

A Mecsek Füszért Zrt. a kiskereskedelmi hálózat bővítése, fejlesztése mellett kiemelt feladatként kezeli a korszerű nagykereskedelmi tevékenység biztosítását, mely ISO minősítéssel rendelkezik.

A Coop rendszer elkötelezett tagjaként felvállaljuk a kistelepüléseken élők rendszeres napi ellátását élelmiszer és vegyi árucikkekkel, korszerű nagyvárosi boltjaink mellett a kistelepülési boltok folyamatos fejlesztését is.

Elkötelezettek vagyunk az energiatakarékos, zöld és kevésbé környezetszennyező alkalmazások kiterjesztésében, környezetünk megóvásában és a tudatos vásárlói magatartás kialakításában.

Legfőbb törekvésünk, hogy „jó szomszédként”, széles áruválasztékkal, versenyképes árakkal, minőségi magyar termékekkel és megújuló üzletekkel várjuk minden kedves vásárlónkat.

Miért Mi?