ez látszok?

Cégismertető

A pécsi székhelyű 100%-ban magyar tulajdonú MECSEK Élelmiszer és Vegyiáru Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság, közismert nevén a Mecsek Füszért több, mint hat évtizede áll a lakosság és vevőpartnerei szolgálatában.

Tevékenységét a több évtizedes múlt tapasztalata, a sikeres jelen és jövő tudatos építése jellemzi.

A cég fő profilja élelmiszer, háztartási vegyiáru, napi közszükségleti cikkek kis- és nagykereskedelme, amivel meghatározó ereje nemcsak az egész országot behálózó Coop rendszernek, hanem tevékeny részese Magyarország kereskedelmi életének. 

A társaság központja Pécsen található, áruházai, nagykereskedelmi raktárai, hűtőházai jelen vannak a Dunántúl szinte összes megyéjében, az Alföldön, Pest megyében továbbá az ország fővárosában Budapesten  is.
A kereskedelmi tevékenység négy üzletágban folyik.

Az árbevétel döntő részét kitevő kiskereskedelem, több, mint 200 db saját üzemeltetésű Coop áruházból áll. Az üzletek korszerű számítógépes rendszerrel rendelkeznek, vonalkódos értékesítésűek.                                                                    

A túra üzletág a hagyományos szárazáru logisztikai tevékenységét végzi két telephelyről, Pécsről 15.000 m2 és Veszprémből 7.700 m2 alapterületű raktárból. A raktárak a saját hálózat ellátása mellett a külső vevőpartnerek kiszolgálását végzik, az ellátott boltok száma meghaladja az 1000 db-ot.

A C+C (cash&carry) ágazat alapvetően a viszonteladó kiskereskedők kiszolgálását végzi, emellett azonban a lakossági vevők előtt is nyitva áll.

Legfiatalabb frissáru üzletágunk dinamikusan fejlődik, jelenleg négy hűtőházból (Pécs, Kaposvár, Budapest, Zalaegerszeg) látjuk el vevőinket. A termékpaletta egyre szélesebb: hús, húskészítmény, tej, tejtermék, fagyasztott termékek kínálatával állunk vevőpartnereink rendelkezésére.

Mind a négy hűtőház fagyasztott termékek tárolására is alkalmas.

A hangsúly mindenhol a minőségen van, melyet a nagykereskedelem ISO minősítése, és az élelmiszerbiztonsági követelményeknek való megfelelés is garantál.

Miért Mi?